evenementen evenement

EvenementenEventcatering is een vak apart. Daarom is het ook een aparte tak binnen ons bedrijf. Al vanaf 2003 zijn wij werkzaam binnen de eventcatering. Ruime ervaring hebben wij dus al opgedaan. Op het gebied van eten en drinken kunnen wij een heel event faciliteren. Denk hierbij aan een dorpsfeest, een muziekfeest, of een autocross. Alle benodigdheden voor zulke evenementen zitten in ons assortiment: een snackwagen, eten en drinken. Ook over personeel hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze medewerkers zijn ervaren en staan hun mannetje op evenementen.

Ook voor een bakwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Een bakwagen is geschikt voor verschillende soorten evenementen als een braderie, een autocross of een dorpsfeest. Maar de bakwagen kan ook als snackwagen worden ingezet om uw event compleet te maken.

Wij kunnen eten en drinken verzorgen voor maximaal 10.000 bezoekers. Als bedrijf zijn wij ook bekend met het faciliteren van catering bij VIP-gelegenheden. Wij denken graag met u mee om uw wensen te laten gebeuren. Schroom niet om vrijblijvende informatie op te vragen.

Impressiebier
catering